Dankwoord Aad Venderbos

 

Beste bestuursleden en overige leden.

Afgelopen dinsdag (19-12-2017) was voor mij een dag om niet snel te vergeten. Volop  leden aanwezig voor de bindwedstrijd en gezellig samen zijn wat natuurlijk, zoals gewend, prima lukte.
Natuurlijk voelde ik mij nogal opgelaten alleen al door het feit dat er nog heel veel spullen van mij verkocht moesten worden.  Al mijn hengels, vices,  bindspullen, boeken, enige waadpakken enz.  gingen vlot van de hand!

Geheel onverwachts werd ik tenslotte op het matje geroepen waar ik zeker niet op had gerekend. Rob ratelde één en ander op aan belevenissen,gedane arbeid en mijn voorzitterschap.
Persoonlijk vind ik dat ik alles niet alleen heb gerealiseerd maar met veel aardige leden, waarvan de meeste zelfs nog lid zijn.

Vanaf mijn voorzitterstijd, uit de periode dat we nog in Kats huisden, is er heel veel veranderd en gesjouwd.  Daarvan mocht ik wel deel zijn.

Dus wil ik graag al die mensen bedanken, die er alles van begrepen om de boel te verfraaien en een prima put te realiseren.De ochtenden en zaterdagen snoeien waren altijd een zeer groot succes! Het waren uiteraard gedeelde successen, want we deden het met zijn allen.

Dat het bestuur meende, mij als eerste lid het ere-lidmaatschap toe te kennen, was voor mij een volslagen verrassing.

Ook enkele leden verrasten mij nog met leuke en interessante dingen waar ik de club aan zal blijven herinneren.

Ik wens jullie al het goede en veel gezonde jaren.

Aad Venderbos.